Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2010 15:51 - Малко помощ за много магия
Автор: yourtruth Категория: Изкуство   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
2



 Искам да Ви покажа мечтите си !

Можете ли да ми помогнете, да ги сътворим в един по-хубав, по-добър, по-щастлив свят ?!

Дори с магия.

С онази магия, която всеки иска да не забрави никога, с магическата пръчица, която всички искат да притежават.

 Мечтите са нещо безкрайно. Те ни отвеждат в един свят, пълен с емоции, красота и съвършенство.Карат ни да сме по-добри, изпълват ни със светли чувства и ни водят към желанието да творим. Вярно е , светът ни малко по малко се руши. Водят се безмислени войни, но трябва ли това да убива напълно мечтите у нас?! Трябва ли тежката реалност да погубва този нежен порив към свободата и щастието в тези трудни времена ?! Та нали мечтите са  точно това, което никой не може да ни отнеме! Нали те са ярката светлина в сърцата на всички хора, която сгрява и изпълва с надежда душите ни.

Мечтите са това към което се стремим в живота и си го представяме във всякакви форми, цветове и действия. Можем от всеки цвят да направим най-красивото нещо на Земята, от всяка буболечка- грациозна пеперуда, от най-малкото пиленце- жерав в небето. В мечтите аз мога да докосна небето, да плувам с рибите в дълбоките океани, да препускам с конете сред безкрайните ширини. Само с едно докосване на четчицата... но стремежите могат да бъдат пресъздадени в действителността, само ако пожелаем.

            Когато творим, ние имаме възможност да въплътим собственото си въображение и идеи в творба и от едно малко и незабелижимо нещо, то може да се превърне в най-чудноватото и красиво творение, правено някога. Постигнем ли го, то ни кара да се усмихнем и деня ни да стане слънчев.

            Ще ми помогнете ли, аз ще Ви помогна !


Тагове:   магия,   малко,   Много,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yourtruth
Категория: Изкуство
Прочетен: 16563
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930